Recherche doorzoekt woning verdachte onderzoek Andy de Heus

Sittard – Medewerkers van de politie hebben dinsdagochtend een onderzoek ingesteld in een woning aan de Schaloenstraat te Sittard. De bewoonster van de woning is eind januari aangehouden en gehoord op verdenking van de betrokkenheid bij de vermissing van Andy de Heus.

De doorzoeking dinsdag is gericht op het verkrijgen van informatie of eventuele bewijsstukken, die een bijdrage kunnen leveren in het onderzoek naar de moord op Andy de Heus. Aanleiding voor de politieactie zijn aanwijzingen in het lopende rechercheonderzoek. De bewoonster van de woning is niet opnieuw aangehouden, maar blijft voor het onderzoeksteam nog altijd verdachte in deze zaak. Naar verwachting is de politie tot het middaguur bezig met het onderzoek in en rondom de woning.
Onderzoek

Het onderzoek naar de lange tijd vermiste Andy de Heus, In december 2012 verdween Andy de Heus nadat hij zijn woning in Echt had verlaten. In februari van dit jaar werd het lichaam van de vermiste man teruggevonden in Stevensweert. Het rechercheonderzoek naar de dood van Andy gaat nog altijd in volle gang door.
Onderzoek

Hebt u informatie die relevant kan zijn voor dit onderzoek, dan kunt u zich melden bij de politie via 0900-8844. Anoniem informatie delen kan ook via Stichting M., telefonisch te bereiken op 0800-7000. Het Team Criminele Inlichtingen is bereikbaar via telefoonnummer 079-3458 999.